MACHINES

BOUWDROGERS | KACHELS | VENTILATOREN | GIPSPOMPEN

BOUWDROGERS

Verhuur040 verhuurt bouwdrogers van een van de betere merken Dryfast en Trotec. We hebben bouwdrogers voor zowel grote als kleine ruimtes. De dryfast drogers die wij gebruiken laten zón 35 tot 40% vocht in de ruimte zodat we te snelle droging tegen kunnen gaan en zo voorkomen we scheuren. Bouwdrogers versnellen het drogingsproces van gestucte muren en natte (cementdek) vloeren. Ideaal te gebruiken wanneer de muren en of vloeren sneller droog moeten zijn voor bijvoorbeeld de schilder of keukenmonteur.

KACHELS

Verhuur040 verhuurt kachels van een van de betere merken; Dryfast. Kachels zijn breed inzetbaar. Denk hierbij aan het verwarmen van een ruimte, dit om bijvoorbeeld de ruimte voor te bereiden op de bouwdroger. Tijdens een verbouwing kan het handig en zeker ook aangenaam zijn om een kachel te gebruiken als de CV is afgesloten. Dit voor een aangename werk tempratuur! Met spoed een elektrisch kachel huren? Dat kan zeker! Wij hebben een ruime voorraad kachels beschikbaar.

VENTILATOREN

Wilt u het droogproces versnellen dan is een ventilator een goede keuze. De ventilatoren zijn beschikbaar een grote en kleine uitvoering. Een ventilator is los te huur maar ook in combinatie met een bouwdroger, dit raden wij dan ook aan. Kun je de ruimte zelf verwarmen, dan is een ventilator in combinatie met een bouwdroger de perfecte manier om u gestucte muren en natte (cementdek) vloeren te drogen. De ventilator zorgt ervoor dat de stilstaande lucht goed door de ruimte kan worden verplaatst, zo kan de bouwdroger de vochtige lucht wegnemen. 

GIPSPOMPEN

Verhuur040 verhuurt gipspompen van een van de betere merken;  PFT. Het stukadoors vak is een zwaar beroep, om dit een stuk lichter te maken is een gipspomp perfect. Het is tijdbesparend en fysiek ook lichter.

Een gipspomp kan alleen bediend worden door een ervaren stukadoor. Daarom vragen wij altijd om telefonisch contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. Het verhuren van een gipspomp is exclusief mantel en worm, deze zijn wel op aanvraag verkrijgbaar bij ons.

OVERIGE

Naast onze specialisatie in klimaatbeheersing en stucgereedschappen hebben wij ook nog andere artikelen in ons verhuur assortiment. Dit assortiment wordt steeds verder uitgebreid. Staat jouw benodigde artikel niet in onze lijst? Laat het ons weten, wij hebben een groot verhuur netwerk om toch het juiste materiaal voor jouw klus te kunnen leveren.